Wielki zjazd : działaczy Ruchu Zawodowego Wybrzeża. - Okręgowa Komisja Związków Zawodowych (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zjeździe i wiecu 10.12.1946 w sali "Polonia".
Keywords: Sokorski, Włodzimierz -- (1908-1999).; Okręgowa Komisja Związków Zawodowych (Gdańsk) -- druki ulotne; Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne