Pułapki na mężczyzn i genderowe uniki / [Sławomi Raube]. - Raube, Sławomir
Recenzja książki Franco La Cecla Szorstkim być. Antrpopologia mężczyzn, przeł. Hanna Serkowska, Wydawnictwo Sic!, Warszawa 2014, ss. 187.