Wielki Festyn Ludowy - Miejski Komitet Obywatelski Odbudowy Warszawy (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1955)
Afisz inf. o festynie 22.07.1955 r. na gdyńskiej Polance Redłowskiej.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne