[Afisz. Incipit] Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Kwidzynie zawiadamia, że ... odbędzie się Walne Zgromadzenie Delegatów ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zebraniu 3.09.1950 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.