Lato w Nohant - Jarosław Iwaszkiewicz / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w ramach roku chopinowskiego w lipcu 1949 r. Reżyseria: Stefan Orzechowski.