[Afisz teatralny. Incipit] Wojsław Brydak - Gra / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny informujący o prapremierze, która miała miejsce 27.06.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Piotr Paradowski, scenografia Kazimierz Wiśniak.