Zakazane Piosenki : I Przegląd piosenki prawdziwej - Janiszewski, Jerzy (1952- ).; Przegląd Piosenki Prawdziwej "Zakazane Piosenki" 1981 ; Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1981)
Plakat Przeglądu.
Keywords: Festiwale -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- plakaty