[Afisz teatralny. Incipit] Franciszek Lehar - Cygańska miłość : Operetka romantyczna w 3-ch aktach / Teatr Muzyczny Gdynia. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze w kwietniu 1967 r. Inscenizacja i reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Roman Bubiec, choreografia Zofia Kuleszanka i Marcel Żędzianowski, kierownictwo muzyczne Wiesław Suchoples.