[Afisz teatralny. Incipit] Franciszek Lehar - Cygańska miłość : Operetka romantyczna w 3-ch aktach - Teatr Muzyczny (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze w kwietniu 1967 r. Inscenizacja i reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Roman Bubiec, choreografia Zofia Kuleszanka i Marcel Żędzianowski, kierownictwo muzyczne Wiesław Suchoples.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.