Ex-Libris H. Bombrycha. - Bombrych, Henryk (1975)
Mężczyzna z plecakiem i kosturem w ręce idący górską ścieżką, na skale leży arkusz papieru, ekierka i cyrkiel. Napis u góry: Ex-Libris, u dołu: H. Bombrycha.