Ex Libris Konrad Röpges / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Półpostać galopującego rumaka na tle pagórkowatego krajobrazu, w głębi zarys zamku, u dołu napis kursywą: Ex Libris Konrad Röpges. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.