Carl Heinrich Bresler G. H. Busse. - Busse, Georg, Heinrich (1810-1868) (Druck und Verlag der Lithogr. Anst. von Jul. Sauer in Danzig, 1858)
Przedstawia portret stojący w ujęciu 3/4 pastora kościoła NMP w Gdańsku.