Ex Libris Dr Stanisław Aulich / [Andrzej Bortowski]. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1964)
Przedstawia czaszkę trzymaną w dłoniach, nad nią korona, napis u dołu: Ex Libris Dr Stanisław Aulich. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.