Ex Libris Dr Stanisław Aulich - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). ([S.l., 1964)
Przedstawia czaszkę trzymaną w dłoniach, nad nią korona, napis u dołu: Ex Libris Dr Stanisław Aulich. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. wg sygn. aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 17.11.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.