Z Ksiąg Józefa Weyssenhoffa I. Łopieński. - Łopieński, Ignacy (1865-1944) (1895)
Tablica opleciona wieńcem laurowym z napisem: Z Ksiąg Józefa Weyssenhoffa, niżej w narożnikach okręgi: w lewym litera C, w prawym litera W. U góry w wieńcu laurowym herb rodowy właściciela Łabędź. Z lewej strony pod przedstawieniem ryte nazwisko aut.