Z Ksiąg Józefa Weyssenhoffa - Łopieński, Ignacy (1865-1944).; Weyssenhoff, Józef (1860-1932). ([S.l., 1895)
Tablica opleciona wieńcem laurowym z napisem: Z Ksiąg Józefa Weyssenhoffa, niżej w narożnikach okręgi: w lewym litera C, w prawym litera W. U góry w wieńcu laurowym herb rodowy właściciela Łabędź. Z lewej strony pod przedstawieniem ryte nazwisko aut.
Data wg działalności aut. Ekslibris notowany w literaturze.
Wittig W., Ex-librisy bibliotek polskich XVII i XVIII wieku, Warszawa 1903