Zagubieni księża w krainie cienia / Bogusław Szpakowski. - Szpakowski, Bogusław (1954- ).
Konfrontacja z własnymi słabościami. Alkoholizm. Homoseksualizm. Podwójne życie. Pedofilia. Pokora i nadzieja.