Medal. Centralne Muzeum Morskie Oddział "Dar Pomorza". (Centralne Muzeum Morskie, 1986)
Medal. Awers: Dzwon okrętowy z napisem Dar Pomorza, poniżej napis: Centralne Muzeum Morskie Oddział "Dar Pomorza". Rewers: Fregata pod pełnymi żaglami, przy krawędzi sygnatura autorska: G. Wilczopolska.