[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku ze zbliżającymi się mrozami, poleca się Obywatelom zabezpieczyć ... zegary wodociągowe ... / Zieleń K. - Zieleń, K. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia o zabezpieczeniu zegarów wodociągowych.