[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku ze zbliżającymi się mrozami, poleca się Obywatelom zabezpieczyć ... zegary wodociągowe ... - Zieleń, K. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia o zabezpieczeniu zegarów wodociągowych.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.