Traudl Bayer / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1963)
W owalu w ozdobnej ramce rozgwiazda, inicjał TB i data 1963, u dołu na wstędze napis: Traudl Bayer. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.