Popis Szkoły Baletowej Lody Ciesielskiej - Szkoła Baletowa Lody Ciesielskiej (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz z inf. o występach 4.06.49.
Keywords: Szkoła Baletowa Lody Ciesielskiej -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne