Gdynia Skwer Kościuszki - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia widok z górnego piętra budynku na rogu Skweru Kościuszki i ul. Świętojańskiej w kierunku Mola Południowego. Po lewej widoczny fragment budynku PKO, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawnictwa.