nPlan ([S.l.] : American Systems Sp. z o.o., 2007)
Program komputerowy do automatycznego układania planu lekcji.
Tyt. z etykiety.
Przypuszczalna data wyd. wg roku zapisu danych na dysku.
Keywords: Nauczanie zarządzane komputerowo -- podręczniki