Włodzimierz Egiersdorff Ex Bibliotheca Heraldica / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1958)
Na tle obfitych labrów z akantu owalna tarcza herbowa, niżej cztery herby miast: Siedlec, Warszawy, Gdańska i Gdyni oraz wstęga z dewizą: Omnia Cum Tempore. U dołu na szarfach napis: Włodzimierz Egiersdorff Ex Bibliotheca Heraldica. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.