Pomnik Obrażeń Poczty Polskiej w Gdańsku ustawiony przed budynkiem byłej poczty / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ustawianie pomnika Obrońców Poczty Polskiej na Placu Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku, 1979 r.