Ex Libris In Memoriam Valentin Le Campion W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1962)
Przedstawia dłoń, rylec, inicjały V. L .C. i gałązkę laurową przewiązaną wstążką. U góry napis: Ex Libris In Memoriam Valentin Le Campion. Monogram aut. w obrębie kompoz.