[Afisz. Incipit] Sala Koncertowa Grand Hotelu ... wieczór autorski Magdalena Samozwaniec, Jan Brzechwa ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze autorskim m.in. Magdaleny Samozwaniec, Jana Brzechwy 14.08.1947 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.