"Lectio" czy "visio divina"? / Karol Klauza. - Klauza, Karol (1947- ).
1. Pawłowa teologia widzenia. 2. Visio divina w teologii systematycznej. 3. Elementy systematycznej teologii Bożego widzenia. 4. Chrystologia visiva.