"Lectio" czy "visio divina"? - Klauza, Karol (1947- ). (2008)
1. Pawłowa teologia widzenia. 2. Visio divina w teologii systematycznej. 3. Elementy systematycznej teologii Bożego widzenia. 4. Chrystologia visiva.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie w języku włoskim.
Keywords: Teologia ikony; Artykuł z pracy zbiorowej