Sierpień 80 : Podpis około 16.00 / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę i Mieczysława Jagielskiego podpisujących porozumienia sierpniowe w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.