Sierpień 80 : Podpis około 16.00 - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę i Mieczysława Jagielskiego podpisujących porozumienia sierpniowe w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.
Autor według pieczątki na rewersie. Data i tytuł według przedstawienia i opisu na rewersie.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ) -- fotografie; Stocznia Gdańska -- strajk (1980) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie