Ogłoszenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie z dnia 1 września 1951 roku / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie. (Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie, 1951)
Afisz z ogłoszniem o normach zaludnienia mieszkań.