Medal. : X. Piotr Skarga Pawęzki Założyciel Bractwa Miłosierdzia W Krakowie 1584 Imię Jego W Wiecznej Pamięci Biednych Żyć Będzie 1584- 1884. ([Wydawca nieznany], 1884)
Medal. Awers: Popiersie trzy czwarte w prawo, napis: X. Piotr Skarga Pawęzki Założyciel Bractwa Miłosierdzia W Krakowie 1584. Rewers: Napis w wieńcu laurowym: Imię Jego W Wiecznej Pamięci Biednych Żyć Będzie 1584-1884.