Ex Libris Gerard Bergman / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1961)
W owalu bukiet kwiatów, napis: Ex Libris Gerard Bergman, niżej litery G. B., data poza owalem 1-9-6-1. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.