Pracownicy Przedsiębiorstwa Instalacji Przemysłowych "Instal" porządkują ulicę Czyżewskiego w Sopocie [!] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia czyn społeczny pracowników Przedsiębiorstwa Instalacji Przemysłowych "Instal", którzy kopią trawnik przy Zasadniczej Szkole Zawodowej nr 21 w Gdańsku Oliwie na ul. Czyżewskiego, 1978 rok.