Pracownicy Przedsiębiorstwa Instalacji Przemysłowych "Instal" porządkują ulicę Czyżewskiego w Sopocie [!] - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia czyn społeczny pracowników Przedsiębiorstwa Instalacji Przemysłowych "Instal", którzy kopią trawnik przy Zasadniczej Szkole Zawodowej nr 21 w Gdańsku Oliwie na ul. Czyżewskiego, 1978 rok.
Tytuł reka autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Czyny społeczne -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk