Świątynia Celestyna Mrongowiusza - Rogiński, Bolesław (1907-1990). ([Gdańsk], 1968)
Przedstawia sylwetkę kościoła św. Trójcy w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.