Ex Libris Tadeusza Solskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1951)
Widok Ossolineum we Lwowie, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza Solskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.