Ex Libris Tadeusza Solskiego - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Solski, Tadeusz (1884-1966). ([S. l.], 1951)
Widok Ossolineum we Lwowie, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza Solskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut.