Ex libris Leszka Madejczyka - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Madejczyk, Leszek (1961)
Otwarta książka z narysowanymi oczami, niżej globus, napis: ex libris Leszka Madejczyka.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 11.01.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.