[Afisz teatralny. Incipit] Ulisses według Jamesa Joyce'a / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny informujący o prapremierze, która miała miejsce 14.02.1970 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Zygmunt Hübner, scenografia Lidia Minticz i Jerzy Skarżyński.