Orneta - ratusz - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia ratusz w Ornecie, 14 luty 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Orneta (woj. warmińsko-mazurskie, pow. lidzbarski, gm. Orneta ; okolice)