Życie wyznawców Chrystusa w doczesności jako "życie w Duchu Świętym" / Wojciech Misztal. - Misztal, Wojciech (1961- ).
1. Sformułowania typu "w Duchu Świętym" u św. Pawła. 2. Geneza sformułowań "w Duchu Świętym" u św. Pawła. 3. Życie chrześcijanina jako "życie w Duchu Świętym".