Życie wyznawców Chrystusa w doczesności jako "życie w Duchu Świętym" - Misztal, Wojciech (1961- ). (1999)
1. Sformułowania typu "w Duchu Świętym" u św. Pawła. 2. Geneza sformułowań "w Duchu Świętym" u św. Pawła. 3. Życie chrześcijanina jako "życie w Duchu Świętym".
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Duch Święty; Paweł Apostoł -- (święty ; -- ok. 8-ok. 67); Teologia duchowości; Chrześcijaństwo; Artykuł z pracy zbiorowej