[Afisz teatralny] Sylwester u Aktorów ... przedstawienie sylwestrowe Klub kawalerów ... w Salach Teatru Wielkiego, Al. Marsz. Rokossowskiego 15 Bal. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu zorganizowanym przez Zespół Aktorów Państwowego Teatru "Wybrzeże".