[Afisz teatralny] Sylwester u Aktorów ... przedstawienie sylwestrowe Klub kawalerów ... w Salach Teatru Wielkiego, Al. Marsz. Rokossowskiego 15 Bal. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu zorganizowanym przez Zespół Aktorów Państwowego Teatru "Wybrzeże".
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.