Tadeusz Peiper - Szósta! Szósta! / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Program teatralny premiery 6.04.1975 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Daniel Mróz.