Tadeusz Peiper - Szósta! Szósta! - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1975)
Program teatralny premiery 6.04.1975 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Daniel Mróz.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.