Dwadzieścia lat zadziwienia / Wojciech Zagrodzki. - Zagrodzki, Wojciech (1961-2026)
Pójdź za Mną! Nie brać samemu, ale otrzymywać. Głosiciel Ewangelii, a nie społecznik. Nie troszczcie się zbytnio. Tajemnica posługi słowa i konfesjonału. Wolność od pogoni za apostolskim sukcesem.